Συνάντηση με το νέο ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ.

 .com/img/a/


Πραγματοποιήθηκε την 7 Ιουνίου 2022 συνάντηση με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ.

Την Π.Ο.Λ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κυράνης Κώστας, το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος της ΕΛΑΑΚ Ξυνέλης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης Αθουσάκης Εμμανουήλ και το μέλος του ΔΣ της Π.Ο.Λ Γκιουρτζίδης Δημήτριος εκπροσωπώντας παράλληλα ως Γ.Γραμματέας και τον ΠΣΥΜΕΛΣ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με το νεοεκλεγέν ΔΣ στα γραφεία της Ε.Α.Α.Λ.Σ. την οποία και εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος κ. Καραγεωργόπουλος Γιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Σαϊτάκης Δημήτρης.

Ευχηθήκαμε αρχικά καλή δύναμη στο Προεδρείο του ΔΣ της Ε.Α.Α.Λ.Σ. και στη συνέχεια συζητήσαμε το πλαίσιο συνεργασίας και κοινής δράσης που θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα για όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που βρίσκονται σε ενέργεια ή εν αποστρατεία.

Από τη συζήτηση προέκυψε η ανάγκη συσπείρωσης και συνεργασίας με κάθε φορέα εκπροσώπησης των Λιμενικών αφού τα σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν σε μισθολογικό και ασφαλιστικό επίπεδο είναι κοινά.

Ταυτόχρονα συζητήσαμε την συνεργασία μας σε πολλά πεδία δράσης που θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικές παροχές για όλους μας .

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας σε σύντομο χρονικό διάστημα διατηρώντας την επαφή μας για μια σειρά ζητήματα που θα "τρέξουμε " από κοινού. 


Γίνε τώρα μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ)  και διεκδίκησε το μέλλον σου(Πάτα ΕΔΩ)


Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

8%2B%25CE%25B5%25CE%25BD%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2582%2Btrasparent