Συνάντηση με τον τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ.Μπιάγκη Δημήτρη.

 20220317_144524


 Πραγματοποιήθηκε την 17-03-22 συνάντηση της Π.Ο.Λ με τον τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, Βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ.Μπιάγκη Δημήτρη.

Την Π.Ο.Λ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυράνης Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης Αθουσάκης Εμμανουήλ.


Συζητήθηκαν όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πρόβλημα με τις μεταθέσεις, ενώ έγινε εκτενής ανάλυση για τα ασφαλιστικά ζητήματα των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. αλλά και σε μια σειρά από θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης.


Η συνάντηση με τον  κ.Μπιάγκη αποτέλεσε συνέχεια των συναντήσεων της Π.Ο.Λ με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ενώ ήδη έχουν κατατεθεί από τον ίδιο αλλά και από άλλους Βουλευτές του κόμματος, πολλά ερωτήματα στη Βουλή των Ελλήνων στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με τα ζητήματα που ανέδειξε η Ομοσπονδία μας μέσω των ανακοινώσεων της.


Απο τον κ.Μπιάγκη Δημήτρη  αποτυπώθηκε ξεκάθαρα πως η θέση του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ είναι αντίθετη σε όποιο νομοθέτημα του ΥΝΑΝΠ καταργεί συνδικαλιστικά κεκτημένα και βάλλει κατά της Π.Ο.Λ και των πρωτοβάθμιων Ενώσεων της, αναφερόμενος σε διάταξη που πιθανώς κατατεθεί το προσεχές χρονικό διάστημα και αφορά στη λειτουργία των συνδικαλιστικών σωματείων στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ τονίζοντας πως από το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ θα καταψηφιστεί .


Η Ομοσπονδία μας ευχαριστεί τον τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Μπιάγκη Δημήτρη για την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και τη συμβολή του στην επίλυση τους .


Γίνε τώρα μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ)  και διεκδίκησε το μέλλον σου(Πάτα ΕΔΩ)


Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

8%2B%25CE%25B5%25CE%25BD%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2582%2Btrasparent